اخبار اسلایدی
بازدید رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین از شبکه بهداشت و درمان آبیک
دکتر منوچهر مهرام، رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین روز پنج شنبه دوم شهریور 96 با حضور در شهرستان آبیک از ستاد و واحدهای مختلف شبکه بهداشت و درمان این شهرستان بازدید کرد و از نزدیک در جریان فعالیت های کارشناسان قرار گرفت.
در این بازدید یک روزه که دکتر سید صادقی، رییس اداره بازرسی و رسیدگی به شکایات، رییس دانشگاه را همراهی می کرد؛ پس از نشست کوتاهی در دفتر مدیریت شبکه و دیدار با دکتر رهنورد، رییس هیات مدیره نظام پزشکی آبیک، واحدهای گسترش شبکه، داوطلبان سلامت، بهداشت مدارس، بهداشت محیط، سلامت جوانان و نوجوانان مورد بازدید قرار گرفت.
دکتر مهرام وضعیت بهداشت محیط را در شهرستان آبیک مطلوب ارزیابی کرد و ضمن تشکر از کارشناسان این حوزه، گفت: بازدیدهای بهداشت محیط باید 100 درصد باشد و از این نظر شهرستان آبیک جزو شهرستان های خوب است و کشفیات این شهرستان این را نشان می دهد.
دکتر مهرام بعد از بازدید از ستاد شبکه بهداشت و درمان آبیک، در بیمارستان شهدای این شهر حضور یافت و از بخش های جراحی مردان و زنان، درمانگاه، آزمایشگاه و اتاق های عمل آن دیدن کرد. گفتنی است این بیمارستان هنوز شروع به فعالیت نکرده است.
رییس دانشگاه در ادامه از بیمارستان خصوصی ولی عصر(عج) آبیک که پس از وقفه ای کوتاه و با مدیریت جدید فعالیت خود را شروع کرده است، بازدید کرد.
بخش های دیالیز، جراحی مردان و زنان، اتاق عمل، آزمایشگاه از جمله بخش هایی بود که رییس دانشگاه ضمن حضور در آنها از بیماران بستری عیادت کرد.
همزمان با حضور رییس دانشگاه در بیمارستان ولی عصر (عج) آبیک، مراسم بزرگداشت روز پزشک در این بیمارستان برگزار شد و رییس دانشگاه با اهدای گل از پزشکان شاغل در این بیمارستان تجلیل کرد.