آخرین اخبار شبکه بهداشت ودرمان شهرستان آبیک
رشد 65 درصدی تولید خبر در دانشگاه

1398/7/15 دوشنبه

رشد 65 درصدی تولید خبر در دانشگاه

ارزیابی خبرهای ارسالی روابط عمومی های واحدهای دانشگاه به روابط عمومی ستاد در شش ماه نخست سال 1398، نشان از رشد 65 درصدی تولید خبر در دانشگاه دارد.

محمدحسن ارداقیان، مدیر روابط عمومی دانشگاه با اعلام این خبر، گفت: در مدت اشاره شده، تعداد 612 خبر توسط روابط عمومی های واحدها تولید شده که در مقایسه با 371 خبر تولید شده در مدت زمان مشابه در سال گذشته، رشد 65 درصدی دیده می شود.ایشان تصریح کرد که این رقم، مربوط به خبرهایی است که از سوی روابط عمومی ستاد، پذیرفته شده و پس از ویرایش، در پورتال و نشریه «پژواک» دانشگاه، اطلاع رسانی شده است.

روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان قزوین، در صدر

به گفته مدیر روابط عمومی دانشگاه، طبق این ارزیابی، روابط عمومی مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین با کسب 1054 امتیاز، رتبه نخست را به دست آورده است و روابط عمومی های شبکه بهداشت و درمان شهرستان بویین زهرا و معاونت بهداشتی، به ترتیب با کسب 969 و 819 امتیاز، رتبه های دوم و سوم را به دست آورده اند.

ایشان بیان کرد که در مدت مشابه سال گذشته، روابط عمومی های معاونت های درمان، بهداشتی و شبکه بهداشت و درمان شهرستان بویین زهرا، عناوین اول تا سوم را کسب کردند.

تلاش فعالانه هشت واحد

سخنگوی دانشگاه، واحدهای فعال را در ارزیابی شش ماه نخست سال 1398، شامل: روابط عمومی های دفتر ریاست دانشگاه، معاونت های توسعه مدیریت و منابع، درمان و غذا و دارو و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های تاکستان، البرز و آوج، دانست و گفت: این واحدها، حدود 30 درصد امتیاز واحد اول دانشگاه را کسب کرده اند.

مسؤول هنر هشتم دانشگاه اذعان کرد که روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آبیک نیز با کسب 285 امتیاز، نزدیک به واحدهای فعال است.

تداوم موفقیت

بنا به اظهار ارداقیان، روابط عمومی مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین، در ارزیابی سالیانه سال های 92 تا 94 و همچنین 97، رتبه نخست دانشگاه را کسب کرده است. وی افزود که روابط عمومی معاونت بهداشتی هم در ارزیابی سالیانه سال های 92، 93 و 97، رتبه دوم و در ارزیابی سالیانه سال های 91 و 94 رتبه سوم را به دست آورده است.

ایشان گفت: روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بویین زهرا هم در ارزیابی سالیانه سال های 95 و 96 رتبه نخست دانشگاه را به دست آورده است.

پنج واحد، مهمان موقت باشگاه افتخار آفرینان

بنا به اظهار ارداقیان، در ارزیابی های سالیانه تولید خبر در دانشگاه، مشاهده می شود که از سال 1391، روابط عمومی های مراکز آموزشی و درمانی شهید رجایی و قدس، معاونت دانشجویی و فرهنگی و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های تاکستان و آبیک نیز در مقاطعی، صاحب رتبه برتر شده اند و نام آنان در باشگاه افتخار آفرینان هنر هشتم دانشگاه ثبت شده است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه، ضمن قدردانی از فعالیت تلاشگرانه همکاران روابط عمومی در تمامی واحدها، بویژه واحدهای دارای رتبه برتر و فعال، گفت: قدردان همکاری تمامی مدیران، کارکنان، اعضای هیأت علمی و دانشجویان دانشگاه در زمینه ارائه آمار و اطلاعات به منظور اطلاع رسانی فعالیت ها یا ارتقای سواد سلامت مردم هستیم.