• تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۹/۰۳
بعد از 12 سال
مِلك جدا شده از شبكه بهداشت و درمان آوج، به این حوزه بازگشت

به گفته ابوذر رئیسوندی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان آوج، ساختمانی با متراژ 5100 مترمربع واقع در مرکز شهر آوج، که پیش از این در اختیار یکی از ادارات  این شهرستان بود، بعد از 12 سال با پیگیری مستمر و مساعدت قانوانی مسؤولان شهرستانی، به مجموعه حوزه سلامت شهرستان بازگشت.

رئیسوندی گفت:  این مِلک، در سالیان گذشته، به عنوان مرکز تسهیلات زایمانی شهرستان استفاده می شد، از آبان سال 1388 به استناد قراردادی بین دانشگاه علوم پزشکی قزوین و آن اداره، در قبال پرداخت اجاره بهای سالانه، به این مجموعه واگذار شده بود، که با گذشت زمان، و رعایت نکردن مفاد قرارداد، مجموعه بهداشت و درمان شهرستان، آن را پس گرفت.

مدیر حوزه سلامت آوج با اشاره به اینکه برای حفظ املاک و اموال مجموعه بزرگ بهداشتی و درمانی استان، مهر ماه 1400 بعد از تلاش های بی وقفه، این مجموعه موفق به دریافت سند ملکی ساختمان مذکور به نام دانشگاه علوم پزشکی قزوین شد، تصریح کرد: شبکه بهداشت و درمان شهرستان آوج در نظر دارد از این ساختمان برای تقویت زیرساخت های سلامت در مرکز شهرستان استفاده کند

V6.0.9.0